Uintipäivä

13.01.2019 kl. 14:41

Eilen Mini pääsi vihdoin uimaan.

 

Aamut täällä ovat aika samanlaisia kuin kotonakin. Hampe herää ja sitten mekin nousemme. Tai sitten Mini koputtaa minun olkapäätäni ja sanoo onko nyt aamu voidaanko nousta, ja joka aamu ajattelen että nyt jo?

Mini todella syö aika huonosti, en usko että johtuu muusta kuin iästä. Mikään ei maistu mikä ei ole tuttua. Onneksemme tyttö ei ole mikään luikero joten ei näänny ainakaan. Hampe syö samanverran kuin kotonakin, eli paljon.

Eilen tosiaan molemmat muksut jäivät tyttöjen kanssa kun kävin treeneissä. Tein toisen päivän ohjelmasta mikä minulla on ja siinä menee se about 1,5h. Oli kyllä kiva treenata ilman lapsia mukana. Ja muksuillakin oli kivaa tyttöjen kanssa. Hampe tosin oli pistänyt Maysan hommiin koska teki aamukakat minun ollessa poissa, hehe, molemmat muksut olivat siis käyneet suhkuissa kun tulin treeneistä. 

Sitten pakkasimme tavaramme ja lähdimme Julianan luokse jolla on uima allas taloyhtiössään. Minin onni kun pääsi uimaan <3.

Lopputuloksena tytöllä oli illalla poskipäät palaneet, meidän pitää laittaa kunnon suojat tästedes.

Hampekin nautti, hänellä kaikki hyvin jos saa seuraa ja ruokaa.

Maysa ja Hampus

 

Juliana ja hampus. Tämä nainen rakastui Hampeen täysin, ja Hampe nauttii..

 

Yksi asia joka on tällaiselle suunnitelmalliselle vaikeaa, on brasilialaisten hitaus. Se yhdistettynä siihen etten ymmärrä ihan kaikkea mitä keskustellaan ympärilläni aiheuttaa pientä sisäistä turhautumista. Jos esim olemme lähdössä, niin sen jälkeen kun olemme puhuneet että joo nyt lähdemme, niin laitan muksut valmiiksi ja pakkaan meidän kamat, sen jälkeen voi kestää vielä 15min ennenkuin tytöt ovat valmiita. Voitte kuvitella kuinka kärttyinen Hampe on jos joutuu istumaan vaunussa odottamassa... Nooh, ehkäpä tässä oppii.

Latasin Uberin puhelimeeni. Ajatella, piti tulla Brasiliaan asti että lataan kyseisen applikaation. Täällä tosin bussi on joskus jopa uberia kalliimpi joten helpompaa maksujen sun muidenkin kanssa jos uberia käytän. Ja pitää myöntää miehen olleen oikeassa, en vain voi kävellä näiden muksujen kanssa tässä kuumudessa, vaikka itse ehkä jaksaisin niin eihän nämä jaksa, ja kuumuus tekee kärttyiseksi. Lapset siis, tai Minin.

Lähdemme lauantai aamuna viimeistään Francaan ja siellä uber toimii hyvin. Siellä kun ei paikallisbusseja oikein ole, ja etäisyydet pitkiä. Tai ei pitkiä mutta tarpeeksi pitkiä että olisi liikaa lapsille.

Kohta Hampe herää aamupäikkäreiltä ja sitten ajattelimme lähteä eläintarhaan. Toivon ettei tytsy pala pahemmin..

 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018