Packa packa

05.01.2019 kl. 21:55

Alltså mängden av grejer jag skall packa med oss. Tre stora resväskor, tre mindre som handbaggage, två handväskor, en kärra, en bärsele, en Hampus och en Mini. Själv, bara jag. Lite panik känner jag av emellanåt. Ordning är inte min starkaste sida, och att hålla reda på vad som packas i vilka väskor får mig att inse mina brister. Jag har skrivit packningslistor men då vår printer inte har papper kan jag inte skriva ut dem, vilket i sin tur gör det besvärligt att ticka av vad som är packat.

Jag kom också först ikväll på att jag ju ännu skall köpa gåvor med till mina brasilianska vänner, Om någon nu läser den här bloggen så ber jag nu om idéer, Dem jag gärna skulle hämta med något åt är två pensionärer, två vuxna, en 13 åring, en 11 åring, en 3 åring och en 2 åring. Alla flickor

Jag tänker muminmuggar, choklad. Kanske något klädesplagg åt barnen? Varifrån? Vårt flyg far tisdagmorgon klockan 07. detta skall jag fixa på måndagen. Måste ändå in till stan för att returnera ett par böcker till unibibban så har möjlighet att gå till någon specialbutik.

 

Nåväl. Imorgon skall vi fira Hampus en gång till och jag hoppas jag får allt packat före gästerna kommer. Ja, så borde jag fixa något att bjuda på före det och laga lite festfint.

Det ordnar sig nog det här.

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Muminshop i forum! Muminmuggar är en underbar present till de äldre i varje fall. Vill du ha klädesplagg så har Forum också butikerna du behöver för de. Finns också mindre söta saker i muminshop! I värsta fall kan du fylla på på flygfältet, men inget att rekommendera.
Ha en underbar resa, hoppas den blir lyckad! :)
Sussi06.01.19 kl. 10:44
Muminmugg / Iittalamugg fylld med fazers choklad eller så Iittalas vitriini körde vi med som ”business gifts” åt utländska kunder på mitt förra jobb :)
Smul06.01.19 kl. 21:45

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018