Hampus 11mån

03.12.2018 kl. 14:08

Imorgon alltså. Min lillkille blir 11 månader.

Han har blivit så stor! Han har redan 5 tänder, tre uppe och två nere. Tänderna håller inte honom vaken på nätterna men öronen har han haft ont i. Redan i september sade läkaren att öronen var grumliga men att det borde klarna upp av sig själv. I november har vi varit till PikkuJätti tre gånger. Två antibiotikakurer senar är hans öron friska. Jag vill ogärna att han skall få någo rör i öronen före vår resa. Det var en kompis på boxen som har erfarenheter av både öronbarn och Brasilien och hon hade en ganska bra point: Hur många barn ser du i Brasilien med band runt huvudet pga rör i öronen? Och vill man verkligen öppna öronen för alla bakterier som finns där då man simmar och är i värmen osv. Så jag hoppas Hampus hålls frisk nu. Om någonting så tror jag det blir osteopati hos en osteopat som jag vet har jättebra hand med bebisar, så är hon kompis med Hampus också. Lite reklam kan jag ju bjuda på

http://www.bodyvital.fi

är hennes ställe. 

Hans vänstar öga har varat sedan födseln och det är ju kopplat till örat också så nu mår också ögat bättre. 

Idag har varit en helt mysko dag. Jag åkte inte till gymet utan stannade hemma för att ordna upp då jag är lite sjuk ännu. Hampus har sovit en timme på förmiddagen och en timme på dagen. Resultat: gnällig Hampe. Inte fick jag mycket ordnat ändå, två plastpåsar med skräp jo men syns det? Nej. Så fort jg gör något nnat än vad jag normalt gör blir jag helt stressad, får liksom en massa gjort men det känns som noll.

Snart skall jag packa ihop oss och åka för att få småttorna vaccinerade för influenssa. Mini får det som en nässpray men stackars Hampus får en spruta. Sen hem och göra mat och sen skall Mini på sin sista lektion i simskolan. Hon får sin simbok tillbaka och är själv säkert nöjd att hon inte mer behöver gå. Hon tycker inte om att ha en hobby med regler.

Jag måste hitta på något nytt för henne till våren då vi kommer hem, något hon skulle njuta av och kanske ha nytta av.

 

 

 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018