Studierna på slutrakan

24.09.2018 kl. 15:34

Jag har inlett mina studier år 2015, då min dotter var 1 år 6 månader och familjelivet var, ja, ganska råddigt. På tre år har jag avklarat det mesta och har bara kvar nån liten strökurs och gradun. Ja och den fördjupade praktiken då på våren såklart.

Här emellan har jag blivit mamma åt en vid det här skedet 8 månader gammal underbaring. 

 

Heja jag! Helt otroligt, jag blir snart lärare! Eller nästa år tror jag.

Jag måste påminna mig själv om att jag klarat dethär ganska bra hittills, för jag har fortfarande svårigheter att skriva essäer. Det blir bara flum tycker jag. Men nu har jag flummat igenom över 200 studiepoäng så helt dåligt kan det ju inte vara.

 

Här hemma har det varit lite upp och ner av olika orsaker men lilla Hampus är helt oberörd. Han säger redan mamma, sådär nästan. Ammammamm. Jag är helt såld. Med det orkar man med vadsomhelst för motgångar.

Jag har också kunnat träna nästan varje dag. En lifesaver nå jag egentligen borde göra skoluppgifter. Varje morgon efter att vi fört Mini till dagis åker vi med Hampus till gymet. Jag har jobbat stenhårt för att stärka mina magmuskler på rätt sätt och aktivera bäckenbottensmusklerna, och nu börjar jag märka skillnaden. Jag gör back squats 5x5 med 50kg redan. Och det känns bra!!

 

Familjen kom hem. återkommer.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018