En snorvalp och en resa bokad.

09.08.2018 kl. 13:38

Hampus har flunssa, stackars liten. Man känner sig lite hjälplös då en bara gnäller och e snorig. Så hittar man panadolflaskan och mittialt har man en mindre gråtig lika snorig unge. Tänk att nån väljer att inte medicinera feber, fattar inte.

Jag är helt i tidtabell med mina tenter än så länge, första tenten snart skriven. Tänk att jag får det fixat ändå. 

Vi har bokat vår resa. Start 8.1.2019 hemfärd 28.2.2019.

Brasilien i 7 veckor med mina småttingar. Det blir sannerligen ett äventyr. Jag tänkte uppdatera bloggen aktivt så fungerar den som en sorts dagbok under resan. Jag valde ett dagsflyg dit så vi är framme på kvällen, bättre med jetlags osv. Senast åkte jag med 1st 1-åring, nu har jag 1st 1-åring OCH 1st 5-åring. Ge mig alla tips ni har för flygresor och om nån råkar ha tips för Sao Paulo med småttingar, berätta gärna. Jag vet mycket men alltid finns det något nytt som kunde vara bra. Såsom att blanda kläderna, att allas kläder finns i allas väskor. Senasta kom Minis väska 1 vecka senare så hon hade bara handbagaget till förfogande i en vecka. Reseförsäkringen betalade jo men lite besvärligt var det. Och handbagaget skall innehålla allt man behöver för tre dagar.

Något mer?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018