Studiestress?

03.08.2018 kl. 14:04

Lite stressar det nog att jag inte ens har börjat med min gradu ännu och har räknat med att ha den ordentligt påbörjad till julen. Suck. Men jag måste göra de andra tenterna undan först. En tent i taget.

Min vän fick en son förra veckan, jag var och hälsa på dem på onsdagen. En sån söt liten varelse. Jag fick babyfeber igen. Men så stor Hampus verkade jämfört med den lillingen. De hade också en gunghäst vi förälskade oss i. Alldeles härlig leksak, skall se om jag hittar en sån någonstans åt oss. 

Det är nog så roligt att ha Hampus med sig och träffa folk, han är så glad och gosig, inget onödigt gnäll. Jag tar i trä här samtidigt. 

Mini har börjat dagiset alltså igen och hon stormtrivs, det gör henne så gott att få leka dagarna långa, och det gör mig gott tt få vara med Hampus utan Mini där brevid. Ikväll skall vi åka till Drumsö badstrand med Minis kompis och jag hoppas det inte regnar just då vi är där. Före det tänkte jag ta en chans och åka på Sushi till Iso Omena och samtidigt försöka återlämna en simppare som jag köpt åt Mini, den var för liten. Hoppas man kan returnera fast det är en baddräkt.

karln åker idag till stugan med nån kompis och skall gjuta betonggolvet till strandbastun. Ett steg framåt med det projektet. Vi åker småttingarna och jag till landet och hälsa på kossor och kattungar och hoppas karln är färdig på söndgen så vi kunde åka ut med båten. Det finns inte så många tidpunkter vi kan åka ut hela lilla familjen mer med bröllop och konfirmationer mm. 

Så hoppas jag Matilda inte vill ha en till katt till oss. Söta är de ju men nä, LillaMaj räcker för oss.

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Åh, vilken söt kattunge!! Ungarna är alldeles gulliga med :)
Man får nästan feber i allt när man ser någonting så sött
La Dolce Musica07.08.18 kl. 10:46

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018