Studier och denna hetta

31.07.2018 kl. 14:17

Så tog stuglivet slut för denhär sommaren, visserligen åker vi ut veckoslut igen men Minis dagis började så vi flyttade in till stan igen. Jag skulle så gärna stannat kvar på stugan men jag har 3 hemtentamen som jag skall lämna in under augustimånad varav den första har deadline 15.8. Med en 4-åring hemma är det helt omöjligt att koncentrera sig på facklitteratur. Jag försökte en dag men insåg att det inte går och beslöt mig för att njuta av semestern med Mini och Hampus på stugan. Nu har jag varit två dagar hemma och skulle just börja skriva men ser på klockan och inser att jag nog inte kan skriva ett essäsvar på en timme och skriver då det här blogginlägget istället. Före detta var jag på gymmet och efter det hämtade jag en ny kärra åt Max, jag fick en begagnad Babyjogger CityMini av en kompis, den är helt super! Så skulle jag ju tvätta kärrans tyger och det tog ju sin lilla stund, sen skulle jag äta lunch för utan lunch jag ju inte skriva. Och här är 32 grader inne hos oss. jag fungerar inte i denna värme. Jag är en mästare på att prokrastinera, märks det?

Nåväl, en ny dag imorgon. Och imorgon skall jag få träffa en liten en vecka gammal baby, får man få babyfeber fastän man ännu har en egen baby? 

Vi har bröllopsdag imorgon, karln och jag! Ojdå, 9 år har vi varit gifta. Vi skall fira med att gå på restaurang och karlns syster kommer och passar ungarna den stunden.

Så blir det något tentamenskrivande imorgon? Nääääeeeee. Men torsdag då? Jag lever på hoppet att få en hiskelig inspiration innan dess.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018