Det närmar sig

16.06.2018 kl. 22:38

Vi har varit på stugan, på vår härliga stuga. Den ni vet som vi köpte för någon vecka sedan. Tihi. 

Jag känner en sådan ro då vi åker till stugan. Då jag på fredagen packade upp bilen och småttingarna och gjorde mat. Tittade ut över vår lilla vik och kände mig absolut helt lugn.

Idag har vi pynjat med dittan och dattan, Hampus har fått en lekhäck, eller lekhage heter det väl. han har sini börjat rulla runt. Så han inte rullar ner från terassen eller något. Jag har trivats i båten! Det var hur skönt som helst idag, kanske det blir en båtmänniska av mig ändå?

Jag borde boka vår resa till Brasilien. Det känns svårt ändå. Jag vill åka, jag skall åka. jag kommer kanske inte att åka på jätte jätte länge igen. Jag måste alltså åka. Jag vill absolut åka, det känns rätt. Men så tittar jag på Mini som kommer att sakna sin pappa alldeles jättemycket. Det är två månader, inte mer än så. Och efter sex veckor kommer Karln efter.  Det här är vårt äventyr. Minis och mitt, och Hampus såklart. Lite att fixa och bestämma ännu om hur vi skall göra men biljetterna borde jag boka asap.En liten Mini i Brasilien för tre år sedan. Tänk att hampus kommer att vara lika stor då jag åker igen.

Huvu i sanden fiilis. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018