Hampus 5 månader

04.06.2018 kl. 18:48

Min lilling e stor pojke redan!  Igår åt vi middag på restaurang Skeppsbron i Lovisa, Hampus tuggade på sin stortå. 

Vi har varit på stugan hela vckoslutet. På vår stuga. Vår helt egna stuga. Imorgon får vi elen kopplad så karln åker för att kolla att allt funkar då. Nästa veckoslut åker vi ut från fredag till söndag. Sover också över där. Det här veckoslutet sov vi ännu i Harsböle då det är lite svårt utan el då man har bebi.

Det känns så rätt. 

Just nu har jag flunssa. Har backat alla extra planer idag och hängt här hemma, allt för att bli frisk snabbt. Just som jag började träna ordentligt igen. Suck. Men senast fredag vågar jag mig säkert på lite Crossfit igen. Nu gäller det vila och mycket vatten.

Imorgon skall Hampus och jag göra födelsedagspresentsinförskaffningar. Jag skall göra mitt bästa och bara köpa vad jag absolut skall ha. Inte gå crazy som jag brukar då kontot står på noll.

inlägget  blev lite tomt, men bilden är kiva.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018