En mörssäre?

13.03.2018 kl. 12:18

Hampus väger 7,1kg

Oj. Nåmendå. Jag måste definitivt kolla hur jag äter för att inte tyna bort själv. Ingen risk där tror jag. Har alltid haft ett varmt förhållande till mat. Men en liten bjässe är han ju. Jag älskar att gosa med honom, han börjar bli så bebis nu, han är inte sådär nyfödd skör utan en liten rund baby. Ljuvligt.

Min SI-led är sjuk. Alltså värker. det sades åt mig igår att det kan vara riktigt ömt en stund men i lås är den inte mer. Men aj.

I övermorgon skall vi på crossfit igen Hampus och jag så hoppas jag håller mig i skinnet med träningarna så jag inte söndrar något.

Jag lämnar er med dagens Hampus

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

En preggoblogg!

En blogg om min graviditet och annat flum.

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Skidi-B född 04.01.2018