Hampus 1månad och Mini 4 år

06.02.2018 kl. 20:07

Blir det månne något av bloggskrivandet utan graviditet? Senast glömde jag bara bort att skriva men skulle gärna nog skriva lite nu som då denhär gången om. 

Pojken heter alltså inte Hampus, lika lite som Mini inte heller heter Mini, men det är smeknamnen de båda får dras med. Hampus kom sig av hans blivande guföräldrar som var och hälsade på och så fick han ett par strumpor med hamppa på. så blev det Hampus.

Mitt snitt har läkt bra och jag väntar på att få träna igen, tänkte nog ändå vänta till april då det gått tre månader. Tills dess får det bli längre promenader. Vi går ju med Mini till dagis nästan varje morgon så där blir det nog nån kilometer per dag. 

Mammaledigt höll jag en månad och började gå på föreläsningar igen förra veckan. Det var jätteroligt att vara på Uni igen, se alla studiekompisar och helt enkelt röra sig bland folk. Det gör en social myra som mig själv riktigt gott.

 

Okej, nu har jag en liten typ som har ont i magen så första inlägget post-förlossning blev lite kort. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018