39+4

03.01.2018 kl. 15:06

Nämen hejsan hoppsan!

På nyårsafton kände jag sammandragningar men inga som jag skulle lida av. På nyårsdagen firade vi 15-åriga bonuskillens födis med släkt från tre håll. Det var riktigt kiva men bältet runt magen kändes lite tungt. sammandragningarna kändes lltså som sådana. 

Igår 2.1 började sammandragningar klo 16:30 och bestämde mig ändå för att gå på akupunktur kl 19.Akupunkutbehandlaren Anja var helt underbar och efter att hon känt på min puls konstaterade hon att förlossningen var igång så hon puffar bara på det hela lite. 

 

Väl hemma slutade sammandragningarna ungefär elvatiden och jag sov hela natten. På morgonen lite mensvärk och efter dagssömn gick slemproppen klo 13. och lite vatten. 

Snart åker vi till Jorv och de skall kolla nån sorts streptokokkprov. Om det är positivt får jag nån antibiotikadropp och om det är negativt får jag komma hem till natten. Men blir jag där så blir jag tills babyn föds. 

 

Spännande tider.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018