38+0

23.12.2017 kl. 17:58

 En vecka har gått och huhhuh. Veckoslutet gick bra men på måndagen (37+2)  fick jag magknip och lite dimmig fiilis. De bad mig komma till Jorv och visa upp mig. Great. Vi hade planerat lillajul med småflickorna, Mini o hennes bästis alltså. Nå men Mini fick fira lillajul med bästisen och hennes mamma medan karln och jag åkte till Jorv. Där låg jag sedan med banden runt magen och de kollade blodtrycket med jämna mellanrum, konstaterade att urinprovet jag lämnat in på morgonen var ok och till slut att allt annat också var ok. Härligt, ingen julbaby.

 

Då tänkte jag ju att extra besöket vi planerat in på rådgivningen är onödigt men tänkte att jag kan ju gå och lyssna på hjärtljuden, alltid kiva. 

Men gick snabbt och kollade urinprovet, herrejävlar, både proteinet och glukoset +. Och vikten mittiallt 84,9kg.

Detta betydde alltså sockerbelastning nästa dag. Give me a break.

Jag mår ju prima.

Nästa morgon sockerbelastning men resutaten visade på att allt ok, ingen graviditetsdiabetes. Så god jul bara.

Så blev det fredag och fick lite mensvärk på morgonen. hmmm... men Mini samma fiilis ungefär samma tid. Åkte för bihålepunktering på dagen och på kvällen packade jag Mini och julklappar i bilen och åkte till landet. Bilfärden kryddades av både ett hurja liv i magen och foglossning. Men jee, kom fram och äntligen kan julfirandet börja.

 

Idag. Fan också. har sprungit 3 gånger på vessan och har haft ont i nedre magen och nedre ryggen i 4h. Inga pauser dock så tror inte det här är helt riktiga sammandragningar, två panadoler börjar nu hjälpa. 

 

Helvete också. Inga julbabyn tack.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018