35+2

04.12.2017 kl. 10:52

Hälsningar från rådgivningsläkaren.

En ganska torr brud. Läkaren alltså. 

NU kunde jag ju sätta in lite mått.

Sf-mitta 32,5cm

Vikt 82,5kg (startvikt 66kg, med Mini vägde jag 82 då jag födde, jag har ännu en månad kvar att växa)

Blodtryck 109/67 

Skillnaden på mitt moderskapskort med Mini och med denhär parveln är att vid "rörelser" hade jag med Mini ++ och med den här +++. Undrar å andra sidan inte. Han rör sig massor.

 

Jag blev sjuk på fredagen. Stressen släppte väl och så kom flunssan med besked. Och inga allergimediciner får jag äta, inen duact. fan. Så jag och min näskanna är buddies, liksom parahot och panadol 1g. Hoppas jag blir frisk tills nästa veckoslut. Jag har huset för mig själv då först gången på ett år. Kan väl inte vara så här täppt i över en vecka?

 

Vi bakade karelska piroger igår. Nästan dubbelsats. Min barndomsvän kom med sina underbara tre flickor på besök och äta Karelsk stek och sedan var det pirogbakande på programmet. Mycket roligare då man är många om det. 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018