34+2

27.11.2017 kl. 22:36

Inne i vecka 35 redan. Ojdå ojdå. 

 

Hälsningar från Göteborg! Det var roligt med lite omväxling, hotellfrukost god mat och whatnot. Men nu förstår jag varför man inte skall resa i dessa veckor. 

Flyget: Ingen plats! Jag har aldrig suttit så obekvämt. Tack o lov var det bara 1,5h. 

Att tassa omkring i Göteborg var inte så smart heller. Jag är van att gå i rask takt och nu gick det bara inte. foglossning och sammandragningar. Helvete. Så satte jag mig på en restaurang där vi skulle äta och RITSH. Mina byxor sprack. I skrevet. Inte en av mina highpoints kan jag säga. Men jag klarade kvällen ändå.

Karln har bronkit så han klarade veckoslutet med att äta diverse medicincocktails. Tyvärr blev det ändå bara värre så han måste få antibiotika söndag kväll från apteket.

Idag måndag skulle han på reservövningar och jag såg framemot en vecka på tumis med Mini och storebror. Men nej, han blev hemskickad pga att han var sjuk. Jaja förståeligt men så har jag ju då haft honom sjuk här hemma och jag har städat och han har bara jomat att han vill vara ifred. Alltså vad i helvete. Jag är i vecka fucking 35 och städar och jag får höra att han vill vara ifred. Right. 

Tonårssonen gör inte heller livet lättare. Han tyckte tydligen att vi inte har tillräckligt att fundera på och åkte fast för snatteri av öl på torsdagen. Jag orkar inte ens gå in på det. Första o sista gången säger han. 

 

Kan jag inte bara få vara gravid i fred???

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018