33+4

22.11.2017 kl. 09:00

En U-formad dyna.

Min nattliga räddning. Tidigare har jag haft svårt att hitta en bra ställning trots en mängd olika dynor mellan knäna, under magen, i famnen, you name it. 

Jag var och hälsa på ett litet liv som var 6 dagar gammal igår. Mini var också med. Jättesöt liten var det. Mini tyckte det var roligt tills hon märkte att hon inte fick uppmärksamhet och babyn började gråta i hennes famn. Jag fick alltså till låns denhär jättestora U-formade dynan som blev min nya sovkompis. Bliss!

Resten av kvällen var Mini ganska trotsig och tyckte jag var dum och visste inte riktigt hur hon skulle ha det. Så detta har jag att vänta mig i januari.Nåväl, bra påminnelse i dethär skedet.

Vi diskuterade förlossning och episiotomi och jag tycker det hela låter obehagligt. Hur i hela friden skall man undgå det då? Någo oljor kan man ju använda och whatnot men blääääh...

 

Pelkopolitiden är 11.12. Kanske ungen vänt sig och det blir snitt ändå.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018