33+3

21.11.2017 kl. 09:37

Jag fick en sats mammakläder av bonusbarnens moster. De sitter! Jag känner mig t.om. representabel. Om vi bortser från det faktum att jag aldrig skulle klä mig i något prickigt så är det här ganska bra.

Igår var jag nog ganska trött efter dagen på praktiken. Hade inte riktigt ork till något och då jag kom hem och karln var på dåligt humör hjälpte det inte heller. Vi bakade pepparkakor med lilltjejen så något roligt gjorde vi ändå. Och på kvällen fick vi ändå till det med lite tumistid med karln. Jag hoppas jag idag har lite mer ork. 

 

Detdär med sex och graviditet. Veckorna 8-20 var jag horny som en tonårspojke. Jag ville hela tiden. Jag blev sårad om karln var trött och det var nog lite besvärligt. Men förutom att hela tiden vara horny så känns allt annorlunda också, inget glidmedel behövs åtminstone. Det här hoppas jag återgår till det normala efter nedkomst. Jag har aldrig varit nån fetish typ så någo plastlakan har jag inte hemma och tänker _inte_ skaffa.

Jag är såvida lyckligt lottad att karln inte behandlar mig olika fastjag är gravid, han njuter av att frun har mera att ta i av och det får mig att känna mig vacker fastän jag är så jättestor. I eget tycke alltså. Karl väger fortfarande 20kg mer än mig och så har det alltid varit så jag tror att vi båda tar en hälsokur då ungen föds. Jag äter alltid ganska bra med han, ja, nej.

Men men, tonårstjejen har vi inte sett sedan höstlovet och det känns ganska motigt att träffa henne när det nu sedan blir. 

Vad som borde hända är ju att då jag ser henne borde jag ju kunna vara vuxen och visa att jag bryr mig. Det gör jag ju men jag klarar inte av en enda sur min av henne, och jag är rädd att det inte kommer nåt mer därifrån. Hon klarar det inte, hon är deprimerad och behver all kärlek och omtanke och omhändertagande hon kan få. Men jag har inte ork mer. Jag har försökt och försökt och gett av mitt allt i 8 år, nu finns det liksom inget kvar mer. Jag hoppas bara hennes pappa och hennes morföräldrar ger henne vad hon behöver. Karln är i lås han med, men jag har börjat inse att om jag tar hand om tonårspojken, en trotsig 4 åring och snart en baby, då kan väl ingen döma mig för att inte ta ställning till tonårstjejen. 

Snart får jag mer ledig tid, det blir riktigt skönt. Jag behöver det nog. Karln åker på reservövningar nästa måndag, det blir nog roligt det med. Jag får vara på tumis med Mini och tonårsgossen. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018