33+2

20.11.2017 kl. 10:46

Nu är jag trött.

Trött på min kropp som är stor. Det är så mycket av mig. Myket bröst, mycket rumpa, mycket mage. Tidigare hade jag svårt att få av mig strumpbyxorna på kvällen, idag var det svårt att få på dem med.

Men jag är rean i åttonde månaden så det här går nog vägen ännu.

Min praktiktid lider mot sitt slut och det var ett riktigt bra beslut att göra allt undan så fort som möjligt, skulle absolut inte orka till mitten av december. 

Jag var alltså till Jorv och diskutera ett eventuellet snitt och läkaren var en trevlig typ som verkligen fick mig att överväga att föda helt "normalt". Jag skall tillbaka på nästa diskussion 11.12 och då bestämmer vi hur vi gör. jag fick alltså veta att allt jag vill undvika med en vanlig förlossning kan inte undivikas. Eventuella framfall av livmodern eller inre väggar eller whatnot är sådant som händer oavsett jag föder nedre vägen eller genom snitt. Det är graviditeten som orsakar dessa besvär, inte förlossningen. Han konstaterade också att han är "perätilasynnytysexpertti" och skulle säkert ha övertalat mig att föda Mini också nedre vägen då det märktes att hon hade bken först. Jag konstaterade att det var ju bra att han då inte var min förlossningsläkare då. Jag var riktigt nöjd med mitt snitt.

 

Just så då. Så troligen väntar jag på den beräknade dagen och hoppas det inte går så mycket över det. 

Känns nog bra att karln är med då från början till slut och jag får uppleva hela förlossningsgrejen. Det gick ju mig lite förbi senast.

Men nästa veckoslut bär det av till Göteborg på getaway med karln. Rumble of the Kings. Det blir säkert roligt.

Nu återgår jag till att skriva lite lektionsplaner.

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Hej! Jag testar
Julie20.11.17 kl. 12:47

Jag är en 38-årig studerande som planerar bli magister 2019 samtidigt som jag är hemma med ett stycke baby. Studierna på slutrakan, resten av familjen råddar också till vardagen helt tillräckligt. 

Till familjen hör:

Karln

Mini-B född 28.01.2014

Bonus-tonårstjej f.2001

Bonus-tonårspojke f.2003

Hampus född 04.01.2018